Bariatrische bevroren mokka frappuccino

Bariatrische bevroren mokka frappuccino

Koffie drinken na een maagverkleining is geen evidentie. Deze heerlijke mokka frappuccino is daar het antwoord op. Je krijgt niet alleen de smaak van koffie binnen, maar ook voedingsstoffen om je door de eerste dagen na jouw maagverkleining te slaan.






Ingrediënten

  • 3 eetlepels koffie
  • 3 eetlepels ongezoete amandelmelk (of een andere suikervrije, magere melktype)
  • 6 eetlepels magere Griekse yoghurt
  • Een paar druppels vloeibare zoetstof
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 250 ml ijs
  • Magere opgeklopte slagroom (optioneel)
  • Suikervrije chocoladesiroop of cacaopoeder om af te werken (optioneel)

Recept:

Plaats de koffie, melk, yoghurt, zoetstof, cacao en ijs in een blender en laat deze draaien tot je een egale mixtuur hebt.

Giet de frappuccino in een glas of grote tas en maak deze af met een toef opgeklopte magere slagroom en een scheutje suikervrije chocoladesiroop (of cacaopoeder) als je dat wenst. Dien meteen op.

1 kop bevroren mokka frappuccino bevat:

  • Proteïnen: 11,8 gr
  • Koolhydraten: 4,8 gr
  • Vet: 2,7 gr

Geschikt voor alle fases vanaf de vloeibare fase na een maagverkleining.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *