Bevroren mokka frappuccino

Koffie drinken na een maagverkleining is geen evidentie. Deze heerlijke mokka frappuccino is daar het antwoord op. Je krijgt niet alleen de smaak van koffie binnen, maar ook voedingsstoffen om je door de eerste dagen na jouw maagverkleining te slaan.



No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
3eetlepels koffie
3eetlepels ongezoete amandelmelk of een andere suikervrij, magere melktype
6eetlepels magere griekse yoghurt
2-3 druppels vloeibare zoetstof
1eetlepel cacaopoeder
4 - 5 grote ijsblokjes
Optioneel
Magere opgeklopte slagroom
Suikervrije chocoladesiroop of cacaopoeder

Directions

1.

Plaats de koffie, melk, yoghurt, zoetstof, cacao en ijs in een blender en laat deze draaien tot je een egale mixtuur hebt.
Mark as complete
2.

Giet de frappuccino in een glas of grote tas en maak deze af met een toef opgeklopte magere slagroom en een scheutje suikervrije chocoladesiroop (of cacaopoeder) als je dat wenst. Dien meteen op.
Mark as complete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.