Banaan, honing en kaneel smoothie

Banaan, honing en kaneel smoothie
Ik vind smoothies altijd handig voor wanneer ik gehaast ben of wanneer ik niet veel zin heb om iets klaar te maken.  Bananen heb ik altijd in overvloed in mijn koelkast. En daarom is deze banaan, honing en kaneel smoothie waarschijnlijk ook één van mijn favorietjes voor wanneer ik niet veel tijd heb.

Ingrediënten voor 2 porties banaan, honing en kaneel smoothie

  • 1 kleine gesneden banaan
  • 150 ml magere melk
  • 125 gr natuurlijke magere yoghurt
  • 1 eetlepel honing
  • 1 snuifje kaneel

Plaats de ingrediënten in een blender en mix tot het geheel glad is. Dien koel op.

1 portie banaan, honing en kaneel smoothie bevat:

  • Kcal: 143
  • Proteïnen
  • Koolhydraten: 26.8 gr
  • Vet: 1 gr

Geschikt voor de vloeibare fase, de halfvaste fase en de vaste fase.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *