Coco Rita Cocktail

10 min

easy

© Photo by bhofack2: from iStock Photo

Coco Rita Cocktail – Wanneer je aan het herstellen bent van een gastric bypass of andere type maagverkleining dan mag je geen alcohol drinken. Het wordt ook sterk afgeraden om in de laatste, en definitieve, fase alcohol te drinken, maar daar kan het al minder kwaad. Alle types alcohol zijn slecht voor jouw lever, ongeacht de fase waarin je zit. Maar de waarheid is dat het wel leuk en gezellig is, als het maar bij een occasioneel drankje blijft.

Gelukkig hebben we ook gedacht aan de mensen die dus volop aan het herstellen zijn van hun bariatrische ingreep. Met deze Coco Rita Cocktail kan je gewoon meedoen met het aperitief, zonder jouw schuldig te voelen of bang te zijn voor de gevolgen.

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
1 partje limoen
Grof zout om te garneren
5 eetlepels verst geperste limoensap
2 eetlepels suikervrije stroop
4 eetlepels kokoswater
2 eetlepels vers geperst sinaasappel

Nutritional Information

24 kcal
0,5 gram eiwitten
5,7 gram koolhydraten
0,1 gram vet

Directions

1.

Kies een martini glas uit en neem het partje limoen. Laat deze over de rand van het glas gaan en dop dan de rand van het glas in het zout. Zo creëer je een mooie rand aan jouw glas.
Mark as complete
2.

Meng of schud krachtig het limoensap met het siroop, kokoswater en sinaasappelsap. Doe dit ongeveer 20 à 30 seconden. Hiervoor gebruik je best een shaker, dit zal het best gaan.
Mark as complete
3.

Zeef de inhoud in het glas. Wil je jouw alcoholloze cocktail extra pimpen? Voeg er een eetbare bloem aan toe en een partje citroen op de rand van het glas.
Mark as complete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.